ÎMPREUNĂ PENTRU O EUROPĂ ECOLOGICĂ!

Împreună putem ajunge la 0 emisii nete de gaze cu efect de seră până în 2050. Una dintre prioritățile UE pentru 2021 este Parcul verde european, prin care dorim să fim primul continent neutru din punct de vedere climatic

Conferința privind Viitorul Europei este șansa noastră de a ne face VOCEA auzită! Platforma digitală multilingă a Conferinței facilitează un proces de consultare la nivel local, cu durata de un an (2021 – 2022), în mod deschis și transparent, stimulat de cetățeni și societatea civilă. Poți accesa și TU platforma: https://futureu.europa.eu/?locale=ro.

Din luna mai, 2021, Fundația Comunitară Oradea are un nou program, EUROPE DIRECT Oradea. Prin acest program informăm cetățenii despre activitățile Uniunii Europene și ne dorim să facem UE mai accesibilă pentru toți bihorenii. 

Astăzi adunăm idei pentru subiectul – schimbări climatice și de mediu. Ai/aveți o idee pentru viitorul EUROPEI privind schimbările climatice? dezvolta ideea ta aici, iar noi o vom posta pe platforma Conferinței.

Accesează și TU platforma Confererinței privind Viitorul Europei:

Articole similare

Despre tehnologie, competențe digitale și politici digitale

Cum poate tehnologia să ne îmbunătățească viața? Care sunt pericolele mediului virtual? Ce sunt competențele digitale și de ce ar fi benefic să le dezvoltăm? Cum putem să ne protejăm identitatea și datele online?

Cornel Amariei la Competențele Viitorului

Vă prezentăm azi prima activitate din programul ”Competențele viitorului”: întâlnire cu Cornel Amariei CEO at .lumen, Forbes U30 EU, Global Business Hall of Fame Laureate, JCI’s Ten Outstanding Young Persons of the World.

NextGenerationEU: Comisia Europeană aprobă Planul de redresare și reziliență al României, în valoare de 29,2 miliarde EUR

| Galina Manole | , | Lasă un comentariu

Comisia Europeană a adoptat pe 27 septembrie, o evaluare pozitivă a Planului de redresare și reziliență al României, care va putea primi, astfel, din partea UE granturi în valoare de 14,2 miliarde EUR și împrumuturi în valoare de 14,9 miliarde EUR în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență (MRR). Această finanțare va sprijini implementarea măsurilor esențiale în materie de investiții și reforme cuprinse în Planul de redresare și reziliență al României și va contribui în mod crucial la ieșirea României mai puternică din pandemia de COVID-19.


Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea
Sunt de acord cu Terms and conditions

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©Toate drepturile rezervate. Web design realizat de Weblike PRO.