Cornel Amariei la Competențele Viitorului

Vă prezentăm azi prima activitate din programul ”Competențele viitorului”: întâlnire cu Cornel Amariei CEO at .lumen, Forbes U30 EU, Global Business Hall of Fame Laureate, JCI’s Ten Outstanding Young Persons of the World.

Programul zilei:
✅16:30 Primirea participanților, mini-bufet ce include gustări, cafea, apă
✅17:00 Tur ghidat Casa Darvas-La Roche
✅17:30 Întâlnire cu Cornel Amariei
✅19:00 Sesiune de întrebări și răspunsuri

Cornel este inventator, autor, antreprenor și este cunoscut pentru fondarea companiei .lumen – un startup care creează ochelari care ajută persoanele nevăzătoare să ducă o viață mai bună (www.dotlumen.com).

Anterior, Cornel a avut funcția de șef de inovație la Continental Automotive Systems, promovat la doar 23 de ani. Cornel s-a născut într-o familie în care ambii părinți au dizabilități locomotorii iar sora sa cu dizabilități mentale. Dar, mai degrabă decât să-l limiteze, aceste începuturi modeste și diferite, i-au alimentat curiozitatea și l-au transformat într-un inovator și antreprenor.

Cornel este, de asemenea, un inventator prolific, inventator principal în peste 30 de brevete, muzician, călător mondial, designer industrial și fotograf.

Pentru munca sa, Cornel Amariei a devenit primul român nominalizat la Forbes 30 under 30 Europe, primul român care a primit premiul Zece tineri remarcabili din lume de către JCI, împărțit în trecut cu personalități precum JFK și Elvis Presley, și, în 2021, primul român care a fost laureat al Global Business Hall of Fame de către JA, împărtășit cu Melanie Perkins, fondatorul Canva, și în trecut, împărtășit cu personalități precum Estee Lauder sau Levi Strauss.

”Competențele viitorului” este un program gratuit care se adresează tinerilor cu vârsta între 16 și 25 de ani și se va desfășura în Oradea în perioada octombrie – noiembrie 2021.

Accesul la ateliere și la activități se va face în baza prezentării certificatului de vaccinare (minim 10 zile de la doza a doua sau de la doza unică), a unui test negativ (PCR minim 72 de ore sau antigen minim 48 de ore) sau dovada traversării prin boală (maxim 6 luni de la diagnostic).***

*** Condițiile de acces se pot schimba în funcție de deciziile luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19.

Articole similare

Politica de coeziune a UE: Aproape 385,5 milioane EUR din Fondul de solidaritate al UE pentru 19 țări pentru a face față urgenței sanitare provocate de coronavirus

  Comisia a finalizat plățile de asistență din Fondul de solidaritate al UE (FSUE) pentru a face față situației de urgență sanitară generate de coronavirus către 19 țări, în valoare totală de aproape 385,5 milioane EUR. 

Un nou set de instrumente care să contribuie la atenuarea ingerințelor externe în cercetare și inovare

 Comisia Europeană a publicat un set de instrumente privind modalitățile de atenuare a ingerințelor externe în cercetare și inovare. Ingerința externă are loc atunci când se desfășoară activități de către un actor statal străin sau în numele acestuia, care sunt coercitive, ascunse, înșelătoare sau de corupție și care contravin suveranității, valorilor și intereselor UE. 

Noul Bauhaus european: încep înscrierile pentru premiile pe 2022

 Astăzi, 18 ianuarie, începem înscrierile pentru premiile „Noul Bauhaus european”, ediția din 2022. În urma succesului primelor premii, pentru care s-au primit peste 2 000 de candidaturi anul trecut, ediția din 2022 va celebra noi exemple inspiratoare de transformări pe care inițiativa își propune să le aducă în viețile noastre, în spațiile în care trăim și în experiențele noastre de zi cu zi. La fel ca în prima ediție, premiile „Noul Bauhaus european” pe 2022 vor recompensa ideile tinerelor talente, precum și proiecte existente pentru sustenabilitate, incluziune și estetică, ce aduc Pactul verde european în rândul oamenilor și al comunităților locale. 

Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea
Sunt de acord cu Terms and conditions

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©Toate drepturile rezervate. Web design realizat de Weblike PRO.