Centrul EUROPE DIRECT Oradea celebrează Ziua Europei

Cu ocazia Zilei Europei, în perioada 1-16 mai 2021, Centrul EUROPE DIRECT Oradea organizează primul concurs de eseuri pentru tinerii orădeni, cu tema ”Ziua Europei – 71 de ani pace și unitate”.

Concursul a fost lansat în data 1 mai și se încheie în 16 mai. Eseurile vor fi publicate pe pagina de facebook EUROPE DIRECT Oradea urmând ca autorii celor mai apreciate dintre ele să fie premiați cu carduri cadou pentru achiziționarea de cărți. Mai multe detalii despre concurs se găsesc aici: https://tinyurl.com/2va3xhh6

Pentru pasionații de desen, duminică 9 mai de la ora 12:00 în Parcul Libertății, organizăm un concurs de desene pentru copii și tineri, cu aceeași temă: ”Ziua Europei – 71 de ani pace și unitate”. Cei care doresc să participe la concursul de desene, se pot înscrie în prealabil completând formularul: https://tinyurl.com/mnbjaa3z. Desenele participanților vor fi fotografiate și postate pe paginile de facebook EUROPE DIRECT Oradea și Fundația Comunitară Oradea, ulterior, 12 dintre acestea vor fi incluse în calendarul tipărit al anului 2022.

EUROPE DIRECT Oradea este un centru de informare despre activitățile Uniunii Europene, destinat tuturor cetățenilor. Centrul își desfășoară activitățile în sediul Fundației Comunitare Oradea din Crișul Shopping Center etajul 2, acesta fiind unul din programele organizației pentru anii 2021-2025.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook a Centrului EUROPE DIRECT Oradea: https://tinyurl.com/drhz7hv8

Articole similare

Despre tehnologie, competențe digitale și politici digitale

Cum poate tehnologia să ne îmbunătățească viața? Care sunt pericolele mediului virtual? Ce sunt competențele digitale și de ce ar fi benefic să le dezvoltăm? Cum putem să ne protejăm identitatea și datele online?

Cornel Amariei la Competențele Viitorului

Vă prezentăm azi prima activitate din programul ”Competențele viitorului”: întâlnire cu Cornel Amariei CEO at .lumen, Forbes U30 EU, Global Business Hall of Fame Laureate, JCI’s Ten Outstanding Young Persons of the World.

NextGenerationEU: Comisia Europeană aprobă Planul de redresare și reziliență al României, în valoare de 29,2 miliarde EUR

| Galina Manole | , | Lasă un comentariu

Comisia Europeană a adoptat pe 27 septembrie, o evaluare pozitivă a Planului de redresare și reziliență al României, care va putea primi, astfel, din partea UE granturi în valoare de 14,2 miliarde EUR și împrumuturi în valoare de 14,9 miliarde EUR în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență (MRR). Această finanțare va sprijini implementarea măsurilor esențiale în materie de investiții și reforme cuprinse în Planul de redresare și reziliență al României și va contribui în mod crucial la ieșirea României mai puternică din pandemia de COVID-19.


Fiți la curent cu noutățile EUROPE DIRECT Oradea
Sunt de acord cu Terms and conditions

EUROPE DIRECT Oradea | Copyright ©Toate drepturile rezervate. Web design realizat de Weblike PRO.